Activiteiten

Hallo Technologie: Digitalisatie - watwaaromhoe....en met wie?

Zie je het bos nog door de bomen wanneer het over digitaliseren gaat? Via de digital journey tracker nemen we je mee op ontdekkingsreis langsheen verschillende digitaliseringsroutes. Je stelt zelf je digitaal parcours op en via speeddating met relevante technologiespelers kan je onmiddellijk de eerste concrete stappen zetten om je digitalisatiestrategie te realiseren.

Digitalisering heeft ons leven reeds ingrijpend veranderd : Onze slimme thermostaat weet wanneer we thuiskomen, vanuit een hangmat maken we boodschappenlijstjes...

Voor voedingsbedrijven betekent digitaliseren het creëren van nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken, meerwaarde te scheppen voor de klant en zo de competitiviteit te versterken. Dit event is voor voedingsbedrijven die willen inzetten op verdere digitalisatie maar nog niet goed weten waarom dit nuttig is, welk onderdeel van de bedrijfsvoering zo nodig moet gedigitaliseerd worden en hoe in godsnaam er aan te beginnen.

Met behulp van de Digital Journey Tracker trachten we je door de bomen het bos te laten zien. We brengen jullie, voedingsbedrijven, samen met experten en bedrijven die in deze transformatie een rol kunnen spelen. Via pitches en speeddating kun je concrete verdere stappen zitten, aangepast aan de noden van jouw bedrijf.

Vanzelfsprekend sluiten we af met een netwerk drink.

Regio activiteit: 
België
Organisator: 
Flanders' FOOD

Praktische gegevens

Datum: 
30/11/2018 - 09:00 - 17:00
Locatie: 
Van der Valck, Beveren
Land: 
België