Activiteiten

Infosessie over leertraject Digital Transformation naar London 22-25 oktober

  Op deze info avond leggen we uit hoe bedrijven zich kunnen klaarmaken voor de digitale transformatie! Jan Dheedene, Co-founder van d!NK en nog 2 andere sprekers geven hun interessante visie op het onderwerp. Er wordt ook een toelichting gegeven over het 3-daagse leertraject naar Londen.

  Digitale transformatie heeft niet enkel impact op je bedrijfsprocessen maar vooral op je business model, je klanten en je medewerkers.

  The Argonauts, in samenwerking met Feweb en Commanity, dompelen je in dit interactieve 3-daagse leertraject onder in het bruisende Londense eco-systeem rond service en digital design. We praten met vooraanstaande agencies zoals Livework en Lighthouse, pioniers op het vlak van service en digital design, en onderzoekscentra zoals de Design Thinkers academy. We laten ons inspireren door succesverhalen, valkuilen en methoden om je digitale toekomst voor te bereiden.

  Voor wie?

  Dit 3-daagse leertraject richt zich op bedrijfsleiders, ondernemers en marketeers die willen leren hoe je je bedrijf klaarstoomt voor een digitale toekomst.

  Geniet van het mooie zicht over Antwerpen vanuit de Boerentoren en maak kennis met een interessante guest speaker die avond.

  Meer info Digital Transformation event in Londen

  Regio activiteit: 
  België
  Organisator: 
  Andere

  Praktische gegevens

  Datum: 
  29/08/2017 - 19:00 - 21:30
  Locatie: 
  Boerentoren Antwerpen
  Adres: 
  Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen
  Land: 
  België
  Organisator: 
  The Argonauts

  Meer info

  Inschrijving