Activiteiten

Inspiratietoer Anuga Food Tec 2018 - Flanders' FOOD neemt je mee!

Binnenkort is het weer zo ver: van dinsdag 20 tot vrijdag 23 maart 2018 wordt in Keulen de lente ingezet met Anuga FoodTec, dé vakbeurs rond technologie voor de voedingsindustrie. We zijn nieuwsgierig wie van jullie we daar zullen tegenkomen. Flanders' FOOD plant een inspiratietoer op 21 maart en we willen weten wat we daar voor jullie kunnen betekenen. Neem dus even de tijd om enkele vragen te beantwoorden.

Zijn we bij jou niet aan het juiste adres maar gaat er wel iemand anders van je bedrijf naar Anuga FoodTec? Stuur deze mail dan door naar je collega!

 

Maak uw wens nu kenbaar - u vraagt, wij draaien  Klik hier voor de korte vragenlijst.

Anuga Food Tec 2018. Dit is de plaats waar trends en visies worden gevormd, waar u de belangrijkste contacten kan leggen met fabrikanten uit elke sector. Dit is de plaats waar u de technologieën en partners kan ontmoeten die uw bedrijf volledig zullen transformeren. Meer dan 1500 exposanten uit 50 landen presenteren een enorm gamma producten en diensten. Flanders' FOOD neemt u mee op inspiratietoer om een antwoord te vinden op al uw vragen, zelfs op diegenen waarvan u nog niet wist dat u ze had!

Op donderdag 22 maart legt POM West-Vlaanderen een busdienst in die vertrekt vanuit Brugge om de beurs te bezoeken. Meer info vind je hier.

Ben je lid van Flanders' FOOD en sta je als exposant op Anuga FoodTec? Laat het ons weten en wij schreeuwen het van de daken!

Een samenwerking met:

Regio activiteit: 
Buitenland
Organisator: 
Flanders' FOOD

Praktische gegevens

Datum: 
21/03/2018 - 08:00 - 18:00
Locatie: 
Koelnmesse GmbH
Adres: 
Messeplatz 1 50679 Köln Germany
Land: 
België

Inschrijving