Activiteiten

Inspiratietoer Anuga Food Tec 2018 - Flanders' FOOD neemt je mee!

Binnenkort is het weer zo ver: van dinsdag 20 tot vrijdag 23 maart 2018 wordt in Keulen de lente ingezet met Anuga FoodTec, dé vakbeurs rond technologie voor de voedingsindustrie. We zijn nieuwsgierig wie van jullie we daar zullen tegenkomen. Flanders' FOOD plant een inspiratietoer op 21 en 22 maart en waarin we jullie meenemen naar een aantal verrassende standen!

Anuga Food Tec 2018. Dit is de plaats waar trends en visies worden gevormd, waar u de belangrijkste contacten kan leggen met fabrikanten uit elke sector. Dit is de plaats waar u de technologieën en partners kan ontmoeten die uw bedrijf volledig zullen transformeren. Meer dan 1500 exposanten uit 50 landen presenteren een enorm gamma producten en diensten. Flanders' FOOD neemt u mee op inspiratietoer langs de boeiendste ontwikkelingen in robotica, digitalisatie en procestechnologie.

Deze inspiratietoer zal ongeveer twee uur duren. Op elke stand zal er iemand beschikbaar zijn die u een toelichting zal geven in het Nederlands en die al je vragen kan beantwoorden. 

Op donderdag 22 maart legt POM West-Vlaanderen een busdienst in die vertrekt vanuit Brugge om de beurs te bezoeken. Meer info vind je hier.

 

Een samenwerking met:

Regio activiteit: 
Buitenland
Organisator: 
Flanders' FOOD

Praktische gegevens

Datum: 
21/03/2018 - 08:00 - 22/03/2018 - 18:00
Locatie: 
Koelnmesse GmbH
Adres: 
Messeplatz 1
Postcode: 
50679
Stad: 
Köln
Land: 
Duitsland
Organisator: 
Flanders' FOOD

Inschrijving