Voltijdse medewerker dataverwerking in de agro-voedingsindustrie

Voltijdse medewerker dataverwerking in de agro-voedingsindustrie

De Afdeling Mechatronica, Biostatistiek en Sensoren is een dynamische onderzoeksgroep waar heden meer dan 80 jonge gemotiveerde onderzoekers samenwerken op het gebied van kwaliteitsoptimalisatie van een brede waaier van producten en processen, voornamelijk in de agro-voedingsindustrie.

In het kader van een lopend project “Towards Digital Food Factories” (2DIGIT), dat loopt in samenwerking met FEVIA, Flanders’FOOD en Lab4Food, en voor de versterking van onze samenwerking met bedrijven zijn we op zoek naar een enthousiaste voltijdse medewerker (M/V) met goede communicatieve vaardigheden. Vermits een aanzienlijk aandeel van de bedrijven Vlaams is, is een zeer goede kennis van het Nederlands een vereiste.

De ideale kandidaat heeft een brede achtergrond in statistiek en dataverwerking in het algemeen, en kan deze concepten helder brengen naar een brede doelgroep van bedrijven en onderzoekers. Tevens beschikt hij/zij over sterke organisatorische vaardigheden die vereist zijn om te werken in een multi-partner omgeving. Een belangrijke taak binnen deze functie is het geven van toegepaste workshops op maat van bedrijven uit de agro-voedingsindustrie, en het verzorgen van consultancy bij binnenkomende vragen.

We bieden initieel een contract van één jaar met verloning volgens ervaring en barema’s van KU Leuven. Doelstelling is deze functie in te vullen vanaf 16 april of zo snel mogelijk erna. Méér informatie over deze functie kan bekomen worden via Dr. Ir. Bart De Ketelaere (MeBioS, bart.deketelaere@kuleuven.be) of Dr. Stijn Luca (Lab4Food, stijn.luca@kuleuven.be).

Interesse? Stuur uw kandidatuur (CV + motivatiebrief en 3 referenties) vóór 24 maart naar Dr. Bart De Ketelaere.