Schaaf je achtergrondkennis bij met Background Educations

Schaaf je achtergrondkennis bij met Background Educations

Gezonde voedingspatronen, voedselintoleranties, duurzame voedselproductie, ggo's ... In de avondopleiding 'Gezondheidswetenschap: Duurzame Voeding' stellen professoren en onderzoekers uit binnen- en buitenland hun meest recente wetenschappelijk onderzoek voor. Voor iedereen die gezond wil leven of met voeding of voedselproductie bezig is!

Background Educations is een organisatie die academisch onderwijs organiseert in samenwerking met 200 universiteitsdocenten, gericht op volwassenen die wegens tijdgebrek niet terecht kunnen aan een universiteit maar branden van interesse om nieuwe kennis op te doen. Niet zomaar een avondschool maar een tijdsefficiënte aanpak waarbij je elke twee weken een avondles krijgt van een andere docent. Ze organiseren geen examens, zodat de focus ligt op bijleren zonder stress.

In de avondopleiding 'Gezondheidswetenschap: Duurzame Voeding' stellen professoren en onderzoekers uit binnen- en buitenland hun meest recente wetenschappelijk onderzoek voor. Voor iedereen die gezond wil leven of met voeding of voedselproductie bezig is!

Tot 30 juni kan je inschrijven met € 100 korting via www.backgroundeducations.eu en KMO's krijgen tot 40% korting met de KMO-portefeuille.

TIP: wie ook interesse heeft in psychologie, filosofie of literatuur kan een abonnement nemen en verschillende opleidingen combineren.