KMO ONTMOET VOEDINGSEXPERT “Uw confidentieel adviesgesprek over productontwikkeling, food processing en probleemoplossing in de Food Pilot” op 15-16 juni van 9u-13u.

KMO ONTMOET VOEDINGSEXPERT “Uw confidentieel adviesgesprek over productontwikkeling, food processing en probleemoplossing in de Food Pilot” op 15-16 juni van 9u-13u.

Bent u een KMO voedingsproducent en op zoek naar product-technische ondersteuning? De Food Pilot nodigt u uit voor een gratis gesprek met een voedingsexpert uit uw domein. Alle subsectoren zijn welkom. Vragen over diverse onderwerpen, zoals productsamenstelling, processing technologie, houdbaarheid, etikettering, smaak enzovoort zullen in de diepte besproken kunnen worden. Indien opportuun, is een verdere behandeling van uw vraag in de Food Pilot mogelijk, vb. met laboanalyses of piloottesten, ondersteund met subsidies.

Dit event wordt georganiseerd samen met het Innovatiecentrum en zal op later tijdstip herhaald worden in de andere provincies. Specifieke vragen rond subsidies kunnen aan hen gesteld worden. De Food Pilot is een initiatief van ILVO en Flanders’ FOOD.

Klik en reserveer alvast uw expert!

Waar? Food Pilot, ILVO, Brusselsesteenweg 370, 9090 Melle

Duur? 30 min rondleiding in de Food Pilot, gevolgd door een gesprek van ca. 45 min.

Prijs? Gratis

Meer info? Karen.verstraete@ilvo.vlaanderen.be, 09/272.30.15

Reserveren is mogelijk t.e.m. 12/06/2017