Meld je idee voor een project aan bij Flanders' FOOD

Flanders' FOOD ondersteunt de innovatiedrang van bedrijven met een open innovatiecultuur.

Ben je als bedrijf van plan een R&D-/innovatieproject op te starten of heb je bepaalde ideeën voor een innovatief traject? En wil je dat eventueel samen met minimum 2 andere bedrijven doen? Dan kan Flanders’ FOOD je daarbij helpen zowel bij de indiening of de uitvoering van je project. Flanders' FOOD heeft een jarenlange expertise in het opzetten en begeleiden van innovatie- en onderzoeksprojecten in de agrovoedingsindustrie.

Welke projectonderwerpen of ideeën indienen? Fit je projectonderwerp of -idee met één of beide van de onderstaande strategieën van de speerpuntcluster AgriFood? En zullen de projectresultaten een positieve impact/invloed hebben op de Vlaamse agrovoedingsindustrie?

  • Accelerate efficient & effective innovation: het ondersteunen van bedrijven bij het vertalen van kennis in concrete producten, processen, concepten en nieuwe activiteiten.
  • Cross/create value chains: het samenbrengen van stakeholders om een open innovatiecultuur te creëren om zo win-wins te creëren, leemtes op te vullen en nieuwe zakelijke opportuniteiten te vinden.

Indien je projectonderwerp of -idee fit, dien het dan in via de onderstaande link:

http://www.flandersfood.com/inzenden-van-projectonderwerp-voor-cooperatieve-projecten

  • Ingezonden onderwerpen worden confidentieel behandeld
  • Invullen kan zonder verder engagement
  • Het project hoef je nog niet in detail uit te schrijven

Na inzending nemen we contact met u op en kijken we samen of er muziek in zit voor een coöperatief project. We kunnen ook meezoeken naar complementaire bedrijven of een geschikte onderzoeksgroep.

Coöperatieve projecten worden ingediend in de reguliere kanalen van het Agentschap Innoveren en Ondernemen op een datum naar keuze.