De krenten zijn uit de ISM-koek gehaald [51 Trends]

Elk jaar rond februari komen de internationale snoepgoed- en snackindustrie samen in Keulen voor de ProSweets en ISM beurzen. Prosweets wordt gezien als dé beurs voor de leveranciers van snoepgoed en snacks, gaande van allerhande ingrediënten tot innovatieve verpakkingsmachines. Parallel aan ProSweets gaat ook ISM door, de grootste internationale beurs voor snoepgoed- en snackproducenten. Op deze dubbelbeurs is zodoende heel de keten vertegenwoordigd.

Op ISM waren dit jaar 1.774 exposanten aanwezig, en zo’n 37.000 bezoekers uit 148 landen. Ook onze ondervoorzitter, Leo Borms van La Confiance, was van de partij als exposant op de beurs. Samen met meer dan 140 andere Belgische bedrijven stelden ze met veel trots de lekkere en smaakvolle Belgische snacks en snoepgoed voor. Maar naast handelsmogelijkheden staan ook inspiratie en innovatie centraal op de beurs. Zo werden de top 20 innovaties van 2020 ten toongesteld, met op de tweede plaats een Belgisch product, de Petit Melo van confeserie Vandenbulcke. Daar ISM nu 50 jaar bestaat kon je verder ook een kijk krijgen doorheen het verleden van de beurs en ook een zicht krijgen op de trends van de toekomst. 

In het gedachtengoed van deze beurs wil ik jullie graag inspireren met de 51 trends in de zoete, zoute en zure producten van de ISM en Prosweets beurs!