Activiteiten

Algemene Vergadering Flanders' FOOD 2021

  Op 10 juni zal de Algemene Vergadering van Flanders' FOOD doorgaan in Belgium Pier in Blankenberge én online voor alle rechtsgeldige vertegenwoordigers van de leden van Flanders' FOOD of hun afgevaardigde.

  Behoudens het ingaan van de versoepelingen op 9 juni  zal de Algemene Vergadering van Flanders' FOOD als een hybride evenement  doorgaan. 

  Belgium Pier in Blankenberge kan het evenement laten doorgaan met maximum 50 personen. Het dragen van een mondmasker en het houden van 1,5 meter afstand is hierbij verplicht wanneer de deelnemer zich verplaatst in de ruimtes van het evenement. Flanders' FOOD zal alles in het werk stellen om de Algemene Vergadering op een veilige manier te laten doorgaan.

  De rechtsgeldige vertegenwoordigers van de leden worden via een email uitgenodigd voor deze vergadering en kunnen zich hier inschrijven. 

  Gezien de beperking op het maximum aantal deelnemers vragen wij om ons tijdig te verwittigen indien u toch verhinderd wordt en u via het inschrijvingsfomulier aangaf dat u zal deelnemen in Belgium Pier in Blankenberge. Ontvangst voor de deelnemers in Belgium Pier in Blankenberge is voorzien vanaf 15u30. De Algemene Vergadering start om 16u00 en het einde is voorzien om 17u15. Aansluitend zal er een netwerkmoment voorzien worden met een hapje en een drankje.

  De rechtsgeldige vertegenwoordigers van de leden van Flanders' FOOD (of hun afgevaardigde) die de verplaatsing niet wensen te maken kunnen ook online deelnemen (een link hiervoor wordt u persoonlijk bezorgd voor aanvang van het evenement). Het online evenement start om 16u00 en het einde is voorzien om 17u15.

  Praktische gegevens

  Datum: 
  10/06/2021 - 16:00 - 18:00
  Locatie: 
  Hybride evenement (Live in Blankenberge + online)
  Adres: 
  Belgium Pier: Zeedijk 261 8370 Blankenberge
  Land: 
  België

  Inschrijving