Oproep voor biobased KMO’s en startups: Word lid van MpowerBIO

Oproep voor biobased KMO’s en startups: Word lid van MpowerBIO

Ben je klaar om jouw bio-gebaseerde organisatie te laten groeien? Zin om (inter)nationale investeerders te ontmoeten? Dan is het MpowerBio project helemaal iets voor jou! Door deel te nemen aan dit gratis ondersteuningsprogramma, krijg je toegang tot allerlei trainingssessies, hands-on begeleiding door experten en verscheidene netwerkmogelijkheden. (Engelstalig project)

MPOWERBIO PROJECT

MpowerBIO is een Europees accelerator programma om KMO’s en start-ups uit de bio-gebaseerde economie (inter-)nationale ondersteuning te geven, toegang te verstrekken tot trainingen van ervaren coaches, in contact te brengen met industrie experten en hen tools aan te reiken om investeerders aan te trekken. Samen met de clusters, waaronder Flanders’FOOD als associated cluster, wil het MpowerBIO project KMO’s helpen in het overwinnen van ‘The Valley of Death’. Of met andere woorden: het vinden van voldoende investeringen om idee om te zetten in een geslaagde business. De services worden volledig gratis aangeboden. Meer info op de website.

OP DE KALENDER

MpowerBIO organiseert een reeks webinars om biogebaseerde KMO’s en start-ups te ondersteunen in het uitlijnen van hun businessmodel. Deze webinar zijn gepland in een periode van 6weken, van 18 mei tot en met 29 juni. Naast de live events, staan er ook een x-aantal vooraf opgenomen webinars op de site die je kan bekijken wanneer het beste in jouw agenda past. Het volledige overzicht kan je hier terugvinden.

Naast de reeks webinars, is er ook een kans dat jouw KMO of start-up wordt gekozen om je business idee toe te lichten aan een panel van investeerders en experten tijdens een Europese finale, waar het mogelijk zal zijn om kapitaal aan te trekken voor het verder uitbouwen van jouw model.

IS DIT IETS VOOR MIJ?

Dit project is bedoeld voor bio-gebaseerde KMO’s en start-ups met internationale ambities die willen groeien, leren van experten en die hun financiële obstakels willen overwinnen. Het MpowerBIO project verloopt volledig in het Engels.

Neem zeker eens een kijkje op hun site mpowerbio.eu en schrijf je in!